Voor particulieren

 Boerderijwinkel

Tijdens het ‘vollegrondsseizoen’ (van mei tot en met augustus) verkopen we onze verrukkelijke zomerkoninkjes. Geen kasgekweekte aardbeien, maar enkel aardbeien die van de echte zon hebben genoten. Onze winkel is gerealiseerd in een authentieke graanschuur uit 1910. De schuur draagt een rijke sfeer van plattelandshistorie uit. Onze producten passen perfect in dit plaatje.

Onze boerderijwinkel is geopend!

Naast de vers geplukte aardbeien hebben we diverse andere heerlijke zomertraktaties te koop. Denk aan kersen, frambozen, bosbessen, rode bessen en bramen. Daarnaast hebben we ook zo’n 35 soorten jams, suikervrij fruitbeleg, siropen, sappen en fruitsauzen.

Openingstijden van de winkel zijn als volgt. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 18.00. Zaterdag van 9.00 tot en met 17.00

Op zoek naar een leuk kado? Wij kunnen ook een mooi kadopakket voor u samenstellen met daarin diverse streekproducten. Als extraatje kunnen we daar onder andere serviesgoed en servetten met fruitmotief aan toevoegen. Samen verpakt in een mand of folie is dit perfect om iemand kado te doen.

Aardbeienautomaat

Aardbeienautomaat

"Aardbeienautomaat"

Na sluitingstijd en op zondagen zijn onze aardbeien verkrijgbaar vanuit onze aardbeienautomaat. Binnenkort ook een vernieuwde automaat met biljetteninvoer

Van verleden naar heden

Ons bedrijf, gelegen in de Belverse Akkers van het pittoreske Haaren in Noord Brabant, was voorheen een veeteeltbedrijf. Maar na 1965 gingen de werkzaamheden over in de teelt van groenten en kleinfruit. Uiteindelijk hebben we ons gespecialiseerd in de vollegrondsteelt van aardbeien en aardbeienplanten.

Door het beste van traditionele en moderne teeltmethodes te gebruiken, kunnen we verrukkelijke aardbeien telen. Het verschil proef je!

Het geheim van de zomerse, zoete smaak van onze aardbeien zit in de grond. Ons bedrijf is gevestigd op de zogenaamde Es-gronden. Van oudsher wordt hier elk voorjaar mest uit de potstallen, vermengd met heiplaggen, op uitgereden. Tegenwoordig gebruiken we compost en zoveel mogelijk natuurlijke meststoffen in plaats van heiplaggen. De grond is op die manier optimaal vruchtbaar en weerbaar tegen ziektes. Nog een extra maatregel is het inzaaien van ‘Afrikaantjes’ als voorvrucht, wat dient als natuurlijk middel tegen schadelijke aaltjes.

Tot op de dag van vandaag worden onze zomerkoninkjes geteeld op een bedje van stro. Zo worden ze beschermd tegen vocht, zand en schimmels.

share

Call me back