Werken bij..

Aardbei Extra

Bij Aardbei Extra kweken we de best mogelijke aardbeienplanten voor professionele aardbeien-fruitkwekers in Europa. Een enthousiast team van plantensorteerders, gewasverzorgers, teamleiders, trekkerchauffeurs, irrigatie en logistiek medewerkers zetten zich dagelijks in om een topproduct af te kunnen leveren.

Wij bieden jobs voor mensen met groene vingers, en heb je die niet, dan zorgen wij dat je ze krijgt!

Klantspecifieke opdrachten, innovatieve teelt- systemen en weersinvloeden zorgen voor veel afwisseling. 

Openstaande vacatures

Klik hieronder op één van de knoppen om de vacature te bekijken. Stuur je sollicitatie in via info@aardbei-extra.nl of via het sollicatieformulier hiernaast.

Je kunt ook solliciteren op een combinatie van vacatures.

  Samen de vruchten plukken

  In april 2019 startten wij met behulp van een externe adviseur aan een, door de Europese Unie gesubsidieerd, project wat zicht richt op de Duurzame Inzetbaarheid van onze medewerkers.

  Het doel is om er samen voor te zorgen dat onze medewerkers zich nu en straks prettig voelen, zich kunnen ontwikkelen, gemotiveerd, gezond en competent zijn. Uiteindelijk willen we na afronding van het project samen met onze medewerkers het volgende bereikt hebben:

  • Een optimale en duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, waarbij er ruimte is voor verschillen tussen medewerkers en de afzonderlijke talenten effectief worden benut.
  • De betrokkenheid van de medewerkers nog verder te verhogen doordat zij (nog) meer worden betrokken bij ons bedrijf, er geluisterd wordt naar hun ambities en ze ingezet worden op hun talenten en kwaliteiten.
  • Onze medewerkers meer kansen bieden binnen onze organisatie.
  • Nog betere communicatie bewerkstelligen hetgeen leidt tot betere samenwerking en daarmee bijdraagt aan het succes van ons bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers.

  Jaarrond

  Veld werkzaamheden

  Uitplanten van aardbeienplanten.

  Jaarrond

  Gewas verzorging

  Schoffelen, onkruid wieden, ranken leggen.

  juli – december

  Sorteer werkzaamheden

  Sorteren, tellen en verpakken van aardbeienplanten (voornamelijk in juli/augustus en november/december).

  Jaarrond

  Diverse werkzaamheden

  Chauffeurs voor tractor, heftruck en vrachtauto. Administratieve kantoorhulp.

  De accommodaties

  Voor buitenlandse seizoensmedewerkers zijn er op het bedrijf diverse accomodaties beschikbaar. Deze accomodaties beschikken over 2-persoons en 4-persoons kamers, toilet- en doucheruimtes, diverse keukens- en relaxruimtes. Er is tevens satelliet TV en WiFi beschikbaar.

  Van een dag hard werken krijg je natuurlijk veel honger, je kunt je eigen maaltijd bereiden in een van de keukens. ‘s-Avonds ben je gezellig samen met collega’s of je speelt een potje voetbal. Je slaapt in een van de accommodaties welke zich allen op het bedrijf bevinden.