Werken bij..

Aardbei Extra

Bij Aardbei Extra kweken we gezonde en productieve  aardbeienplanten voor professionele aardbeientelers in Nederland en Europa. We doen dit samen met een enthousiast team. Het team bestaat onder andere uit plantensorteerders, gewasverzorgers, teamleiders, trekkerchauffeurs en irrigatie- en logistiekmedewerkers. Samen zetten we ons dagelijks in voor een topproduct!

Werken bij Aarbei Extra betekent zowel buiten als binnen werken. We bieden jobs voor mensen met groene vingers. (Nog) geen groene vingers? Dan zorgen wij dat je die krijgt! Onze innovatieve teeltsystemen, de speciale wensen van onze klanten en de wisselende weersomstandighden die invloed hebben op de planten, zorgen voor veel afwisseling in het werk. 

Openstaande vacatures

Hieronder vind je onze vacatures. Stuur je sollicitatie in via info@aardbei-extra.nl of vul het sollicatieformulier hiernaast in.

Je kunt ook solliciteren op een combinatie van vacatures.

  Werken bij Aardbei Extra is samen de vruchten plukken

  In april 2019 startten we op ons familiebedrijf samen met een externe adviseur een, door de Europese Unie gesubsidieerd, project dat zich richt op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

  Het doel is er samen voor zorgen dat medewerkers zich nu en straks prettig voelen. Maar zich ook kunnen ontwikkelen en gemotiveerd, gezond en competent zijn. Uiteindelijk willen we aan het eind van het project samen met onze medewerkers het volgende bereiken:

  • Een optimale en duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. Waarbij er ruimte is voor verschillen tussen medewerkers en ieders talenten worden benut.
  • De betrokkenheid van de medewerkers te verhogen door ze (nog) meer te betrekken bij ons bedrijf. We luisteren naar hun ambities en zetten medewerkers in op basis hun talenten en kwaliteiten.
  • Medewerkers bieden we meer kansen binnen onze organisatie.
  • Nog betere communicatie die leidt tot betere samenwerking. Dit draagt ook bij aan het succes van ons bedrijf en de ontwikkeling van ons team.

  Jaarrond

  Veld werkzaamheden

  Uitplanten van aardbeienplanten.

  Jaarrond

  Gewasverzorging

  Schoffelen, onkruid wieden, ranken leggen.

  juli – december

  Sorteerwerkzaamheden

  Sorteren, tellen en verpakken van aardbeienplanten (voornamelijk in juli/augustus en november/december).

  Jaarrond

  Diverse werkzaamheden

  Chauffeurwerkzaamheden voor tractor, heftruck en vrachtauto. En de administratie gaat ook door.

  De accommodaties

  Voor buitenlandse seizoensmedewerkers hebben we op ons bedrijf accomodaties. Deze beschikken over 2-persoons en 4-persoons kamers, toilet- en doucheruimtes, keukens en relaxruimtes. Er is satelliet-TV en WiFi beschikbaar.

  Van een dag (buiten) werken krijg je honger. Je kunt je eigen maaltijd bereiden in een van de keukens. In de avond ben je gezellig samen met collega’s, trek je eropuit of speel je bijvoorbeeld een potje voetbal. Je slaapt in een van de accommodaties op ons bedrijf.